Peltosalaojituksen ammattilainen

Salaojitus Leppinen Oy tekee laadukasta ja asiakkaan tarpeeseen räätälöityä maanrakennusurakointia joustavasti ympäri Suomen

Palvelut – Salaojitus Leppinen Oy

Kokonaisurakat

Asiakkaan tarpeeseen räätälöidyt osaurakat

Maanrakennusalan henkilöstövuokraus

Laadukasta ja monipuolista maanrakennusalan ammattitaitoa

Salaojitus Leppinen Oy tekee asiakkaan tarpeen ja toivomusten mukaan peltosalaojitusta erilaisina urakkatoteutuksina: peltosalaojitukset voidaan tehdä kokonaisurakointina, jolloin työ sisältää suunnittelun, tarvikkeet ja toteutuksen tai asiakkaan tarpeeseen vastaavina erilaisina osakokonaisuuksina, sisältäen esimerkiksi toteutuksen jo olemassa olevan suunnitelman mukaan.

Yrityksemme tarjoaa myös henkilöstövuokrausta pääasiassa metsä- ja/tai maanrakennuskoneen kuljetukseen. Meille tärkeintä on, että toimintamme on huolellista ja vastuullista: panostammekin työntekijöidemme jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon.

Salaojitus Leppinen Oy:n kautta saat myös tarvikkeita. Meiltä voi tiedustella esimerkiksi rumpuputkia, putkia, salaojaputkia sekä niiden osia ja muita tarvikkeita.

Peltosalaojitusten lisäksi Salaojitus Leppinen Oy tekee myös muita maanrakennustöitä, kuten putkitusurakoita, ojan kaivuuta, pellonraivauksia tai muita kaivinkoneella tehtyjä töitä.

Urakan koosta tai luonteesta riippumatta työ tehdään aina laatutakuulla. Lähtökohtanamme on se, että urakat tehdään kerralla huolellisesti ja loppuun saakka, eikä niitä ole tarvetta tulla korjailemaan myöhemmin.

Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti maatilat ja erilaiset maaseutuyrittäjät sekä Maanmittauslaitos (tilusjärjestelyt). Teemme kuitenkin joustavasti maanrakennustöitä myös muille tahoille ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen.

Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas aurakonekalusto

Aurasalaojakone Inter-Drain 2040 GP

Varustettu viimeisimmällä GPS-tekniikalla, myös kameravalvonta ojan pohjalle

Tela-alustainen soratusvaunu

Varustettu nosturilla

Kaivinkoneet

JCM 913E &
New Holland Kobelco e 175b

Traktori ja soravaunuyhdistelmä

Valtra 6850 Hitech

Koneenkuljetuskalusto

Volvo fh12 + Faymonville 3-akselinen puoliperävaunu lavetti
Sisu sms340 ritiläauto

Salaojitus Leppinen Oy

Salaojitus Leppinen Oy perustettiin Etelä-Pohjanmaalla vuonna 1988. Yrityksemme juuret maanrakennusalalla ulottuvat kuitenkin 50-luvulle asti. Historiamme alkuajoista lähtien, olemme pitäneet ennen kaikkea tärkeänä kehittää toimintaamme niin, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ammattitaitoa ja palvelua joka pohjautuu aina tietoon ja taitoon.

Haluamme pysyä muuttuvan maaseudun ja maatalouden kärryillä, ja auttaa siinä myös asiakastamme. Vuosien saatossa tapamme tehdä työtä on muuttunut lapion roolin pienennyttyä ja teknologian roolin kasvettua, ja nykyään olemme peltosalaojitukseen erikoistunut, nuorekas ja tehokas huipputekijöiden tiimi.

Arvoina toimintaamme ohjaavat luotettavuus ja joustavuus. Laatutakuusta emme tingi, ja haluamme olla varmoja siitä, että asiakas on tyytyväinen työmme lopputulokseen, ja saanut tarvittavat avaimet jatkoa varten. Työtä tehdään ihmiseltä ihmiselle, ja haluamme olla asiakkaallemme mutkaton ja tarpeen mukaan joustava apu.

 

Yhteystiedot

Salaojitus Leppinen Oy

Otsonrita 3 A
62100 Lapua

Sähköposti

posti@salaojituksetleppinen.fi

Puhelin

040 086 6702

Yhteydenottolomake

5 + 2 =

Salaojitus Leppinen sosiaalisessa mediassa

Luotettava Kumppani