Laadukkaat rakennuspalvelut Mäntsälästä muun Uudenmaan ja koko Etelä-Suomen alueelle

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Meronen Oy palvelee asiakaslähtöisesti Mäntsälästä käsin.

Rakennuspalvelu Meronen Oy tarjoaa kattavat rakennuspalvelut laadukkaalla työnjäljellä. Saat meiltä remontointi- ja rakennuspalvelut sekä rakennuspeltisepäntyöt. Lue lisää kattavista palveluistamme!

Panostamme joustavaan ja luotettavaan palveluun

Ammattitaitokuvake

Rautainen ammattitaito

Toteutamme niin pienet kuin suuretkin rakennuspalvelut rautaista ja laajaa ammattitaitoamme käyttäen.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Palvelemme joustavasti: meiltä saat rakennuspalvelut nopeallakin aikataululla.

Luotettavuuskuvake

Luotettavuus

Meiltä saat aina luotettavaa palvelua. Teemme sen, minkä lupaamme.

Tietoja yrityksestämme

Rakentamiseen ja remontointiin keskittynyt yrityksemme Rakennuspalvelu Meronen Oy on perustettu vuonna 2019. Rakennus- ja remonttitöistä meillä on kuitenkin jo 13 vuoden työkokemus, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme kohteessa kuin kohteessa.

 

Tarjoamme monipuolisia palveluja niin yksityisille kuin yrityksillekin. Käytössämme on toimintavarma ja nykyaikainen työvälineistö, joka takaa korkealaatuisen työnjäljen. Laajaa ammattitaitoamme käyttäen valitsemme aina kohteeseen parhaiten sopivat työmenetelmät. Työskentelyämme kuvaa tarkkuus ja huolellisuus.

Soita ja kysy lisää

Kun tarvitset pieniä tai suuria rakennuspalveluja Uudenmaan tai muun Etelä-Suomen alueella, käänny Rakennuspalvelu Meronen Oy:n puoleen!

Yhteystiedot

Rakennuspeltisepäntyöt uudis- ja saneerauskohteissa

Meiltä voit tilata rakennuspellityksiä niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin mittatilauspalveluna. Teemme myös muun muassa ovien, ikkunoiden ja piippujen pellitykset. Rakennuspeltisepäntyöt vaativat taitoa ja työkokemuksen tuomaa varmaa otetta. Ne kannattaakin aina teettää osaavalla ja kokeneella ammattilaisella, jotta lopputuloksesta saadaan onnistunut ja virheetön.

 

Meiltä saat tasokkaat rakennuspeltisepäntyöt kilpailukykyiseen hintaan. Ajattelemme aina asiakkaan etua ja etsimme sekä laadukkaita että kustannustehokkaita ratkaisuja.

Osaavaa remontointia ja monipuolisia rakennuspalveluja

Kun tarvitset saneerausrakentamiseen osaavaa tekijää, käänny puoleemme. Toteutamme kaikki rakennuspalvelut joustavasti, toiveitasi ja tarpeitasi tarkasti kuunnellen. Palveluihimme kuuluu myös:

  • huoneistoremontit
  • keittiöasennukset
  • maalaukset
  • lattioiden asennukset.

Tutustumme työmme kohteeseen aina huolella ja teemme yksityiskohtaiset suunnitelmat, jotta työskentely etenee ongelmitta alusta loppuun asti. Otamme mielellämme vastaan myös haasteellisemmat urakat. Niin pienet kuin suuremmatkin remontointi- ja rakennustyöt teemme tarkasti ja monipuolista ammattitaitoamme käyttäen. 

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous tarvitsemistasi palveluista. Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin. Palvelemme sinua mahdollisimman nopeasti. Palvelualueeseemme kuuluu Mäntsälän lisäksi koko Uusimaa ja muu Etelä-Suomi.

Yhteystiedot